Diensten

Diensten

profiteer van onze opleidingen en know-how

Onze Diensten

Digitaal Printen

van allerhande stickers, promotionele stickers, immoborden, panelen, spandoeken en banners.

Belettering

het beletteren van wagens en etalages is het zichtbaar maken van uw identiteit als bedrijf. Dit kan door middel van subtiele belettering tot fullcolor wrap van uw volledig voertuig.

Fleet Marketing

voor het beletteren van een geheel wagenpark kan u ook bij ons terecht. Alsook vrachtwagens, camions, trucks worden bij ons vakkundig voorzien van de juiste visibiliteit.

Interieur

dit kan gaan van muurstickers, zandstraalfolie of Di-Noc plaatsingen. Met een gepersonnaliseerde toets of voor een gehele keten in dezelfde stijl aan te kleden.

Hoe kunnen wij jou helpen?

 

Hebt u een vraag over hoe wij te werk gaan? Bel of mail ons gerust.

Wij hebben in huis: Ontwerp, printing en plaatsers.

Bent u een particulier die graag zijn wagen zou willen wrappen? Of hebt u een bedrijf, en wilt u uw wagenpark voorzien van een consistente reclameboodschap?

Zandstraalfolie voor de vergaderruimten? Of uw huisnummer zou perfect in zandstraal staan in lijn van uw stijl? Er zijn vast nog duizenden toepassingen voor stickers of zelfklevend materiaal waar wij u mee kunnen helpen!

U Print zelf, maar hebt enkel een plaatser nodig?

 

Ook hiermee kunnen wij u helpen. Vaak worden onze vakmensen ingezet waar nodig is. Om bv piekmomenten op te vangen. Of om een specifieke taak uit te voeren waar wij garantie op kunnen geven. Dan denk ik aan carwrapping, di-noc installatie of XPel.

 

U plaatst zelf liever, maar heeft even een piek in printwerk? Ook daar hebben wij een helpende hand. Mits de planning te bekijken, helpen wij graag verder.

CONNECT WITH US

Follow Us On Social Networks and check out our latest projects